Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi

SÖĞÜTLÜ MAH. ÇEVREYOLU CAD. GÜZEL SANATLAR LISESI BLOK NO 38 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Okulumuzun; çevresinden en verimli şekilde yararlanan, öğretirken öğrenen ,üretken, kendini ifade edebilen, paylaşan, herkesin kendini güvende hissettiği , yenileşen, önce insan olgusunu ve onun mutluluğunu esas alan değerleri yaratan, bir kurum olmasını sağlamak.
Misyon
Eğitim öğretimi daha kaliteli hale getirmek için en üst standarttaki yöntemleri uygulayarak, farklılıkların bilincine varan, bunu zenginlik kaynağına dönüştürebilen, olumlu davranışlar sergileyen, yaratıcı düşünebilen, kendi problemlerini çözebilen, kendine güvenen, enerjik, coşkulu, üretken ve ülkenin geleceğine yön veren bilgi teknolojisini kullanabilen, önüne hep umutla bakabilen bireyler yetiştirmek.
BAŞLAMA: 08.00 BİTİŞ : 15.05
Toplu Taşıma Araçları ve Servisler
Yerleşim Yeri
il merkez ilçesi sınırları içerisinde, merkeze 3 km uzaklıkta, yanından her an merkeze dolmuş bulabileceğiniz bir okuldur. çevre yolu ford yetkili servis karşısında bulunan okulumuza öğrenci ve öğretmenler servisle veya dolmuş ile rahat bir şekilde gelebilmektedir.